De Graafschap wint bij Helmond Sport, ruime overwinning FC Eindhoven

18-11-2022 22:50
17

De Graafschap heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan door uit bij Helmond Sport te winnen, de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Adrie Poldervaart won met 0-2 en krabbelt beetje bij beetje op.

Helmond Sport - De Graafschap 0-2
Onder Poldervaart begon De Graafschap slecht aan het seizoen, maar na het zogenoemde crisisgesprek wordt er steeds meer gewonnen en keert de lach terug in Doetinchem. Door doelpunten van Camiel Neghli en Mees Kaandorp werd het 0-2 tegen Helmond Sport, dat de torenhoge ambities vooralsnog niet waarmaakt. Beide doelpunten vielen in de eerste twaalf minuten van de wedstrijd. De Graafschap klimt naar plaats elf op de ranglijst.

FC Eindhoven - Telstar 3-0
FC Eindhoven blijft bovenin meedraaien door een ruime 3-0 overwinning op Telstar. De ploeg van Rob Penders was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen Telstar, dat geleid wordt door Mike Snoei. Brian de Keersmaecker scoorde al vroeg voor Eindhoven.

Omdat de beslissing maar niet viel bleef het spannend en mocht Telstar hopen op een puntje. Vlak voor tijd maakte Jasper Dahlhaus echter 2-0 en Evan Rottier zorgde in blessuretijd voor 3-0. Eindhoven staat vierde, Telstar veertiende.