Schreuder doet valse belofte: 'We spraken af dat ik rechtsbuiten zou spelen'

Schreuder doet valse belofte: 'We spraken af dat ik rechtsbuiten zou spelen'

19-11-2022 18:09
72

Lucas Ocampos had zich vooraf meer voorgesteld van zijn transfer naar Ajax. De 28-jarige Argentijn komt amper aan spelen toe, terwijl Alfred Schreuder een ander plan schetste.

Na een gesprek met Schreuder had Ocampos een goed gevoel bij een overgang naar Amsterdam. "We spraken af dat ik als rechtsbuiten zou gaan spelen, maar de dingen zijn niet gelopen zoals ze hadden moeten gaan", zegt hij tegenover Ajax Life Magazine. "Maar goed, ik ben een professional. Ik zeur er niet over. Dit hoort er ook bij."

Hoewel het verblijf van Ocampos tot dusver tegenvalt, heeft hij een positief beeld van Ajax. "De Ajax-cultuur, met een heldere speelstijl van jong tot oud, is geweldig. Daar had ik het met mijn vrouw over: als we ooit een voetbalzoon krijgen, kan hij het best in de Ajax-opleiding komen te spelen."

Het lijkt erop dat er na een halfjaar alweer een einde komt aan het huwelijk tussen Ajax en Ocampos, die pas honderd Eredivisie-minuten maakte. Volgens diverse media keert de aanvaller na het WK terug naar Sevilla.