Ronaldo laat van zich horen vanuit Qatar: 'Juiste moment voor nieuw avontuur'

Ronaldo laat van zich horen vanuit Qatar: 'Juiste moment voor nieuw avontuur'

22-11-2022 19:43
62

Cristiano Ronaldo heeft gereageerd op zijn vertrek bij Manchester United. Dinsdagavond liet de club weten dat in goed overleg is besloten om te breken met de Portugees. Dat betekent volgens Ronaldo zelf niet dat hij niet meer van de club zal houden.

"Ik hou van Manchester United en ik hou van de fans, dat zal echt nooit veranderen", vertelt Ronaldo in een statement geciteerd door Sky Sports. "Maar Manchester United en ik hebben in gesprekken besloten om het contract vroegtijdig te beëindigen. Het voelt op dit moment als een juist moment om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wens het team alle succes van de wereld."

Wedden

Meer odds

Wel zou Ronaldo door het vertrek geen recht meer hebben op zijn salaris bij Manchester United. Verschillende Engelse media melden dat de club geen enkele vorm van compensatie gaat betalen over het resterende salaris dat de Portugees volgens zijn contract nog moet krijgen. Ronaldo zou per week om en nabij de 550.000 euro verdienen bij zijn oude club Manchester United. Wat de volgende bestemming van Ronaldo zal zijn is nog niet bekend.