Oranje-promo bij Unibet: 50x je inleg als Oranje ook van Ecuador wint!

Oranje-promo bij Unibet: 50x je inleg als Oranje ook van Ecuador wint!

28 november - 09:00 Laatste update: 09:27
0

ADVERTORIAL – Oranje speelt dinsdag het laatste groepsduel van het WK en treft het tegenvallende Qatar. De ploeg van Louis van Gaal heeft genoeg aan een gelijkspel om de achtste finales van het WK te bereiken. Bettingpartner Unibet heeft een topactie lopen voor deze wedstrijd. Wint Oranje van Qatar? Dan krijg je vijftig keer je inzet terug. VoetbalPrimeur legt je uit hoe de promo werkt.

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een nieuw account aan. Stort na het verifiëren een bedrag van €5 op dit account en ga naar de wedstrijd Nederland - Qatar. Selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: Nederland' en de boost verschijnt op je betslip rechtsonderin je scherm. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waarmee je liefst €50 kan terugverdienen! Minder inzetten mag natuurlijk ook. De boost is geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Stuurt Oranje Qatar 'naar huis' met nul punten in de groepsfase? Dan win je met een inzet van €1 ineens €50! Wint de ploeg van bondscoach Louis van Gaal niet? Dan verlies je €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s