Rüdiger door het slijk gehaald: 'Kan je echt niet doen, nu lacht iedereen je uit'

Rüdiger door het slijk gehaald: 'Kan je echt niet doen, nu lacht iedereen je uit'

23-11-2022 16:22 Laatste update: 16:38
33

Antonio Rüdiger maakte deel uit van een Duitse defensie die er niet best uit zag tegen Japan. De Real Madrid-verdediger viel op wegens het uithalen van een wel heel rare frats. Het leek wel alsof hij de wedstrijd tegen Japan niet serieus nam, wordt gesteld bij de NOS

"Dit kan je echt niet doen", reageert analist Karim El-Ahmadi over het bizarre loopje van Rüdiger, die zijn benen onnodig hoog omhoog trok tijdens het rennen. "Nu lacht iedereen je uit. Je staat 1-0 voor en dan ga je dat soort dingen doen." 

Het zit mentaal niet goed bij Rüdiger, vindt El-Ahmadi. "Hij denkt te makkelijk en misschien dacht hij dat het al wel gespeeld was. Ik vind het echt een fantastische verdediger. Ook bij zijn clubs, maar dit soort dingen doe je niet. De wedstrijd was nog niet eens gespeeld", gaat hij verbaasd verder. 

Duitsland verloor tegen Japan nog met 1-2 en staat hierdoor een lastig karwei te wachten om alsnog door te gaan naar de knock-outfase van het WK. Groepsgenoot Spanje komt later op woensdag nog in actie tegen Costa Rica.