Zorgen om Neymar: sterspeler zit met zichtbaar gezwollen enkel na wissel

Zorgen om Neymar: sterspeler zit met zichtbaar gezwollen enkel na wissel

24-11-2022 22:22 Laatste update: 22:37
66

Bij de Braziliaanse ploeg zijn er zorgen ontstaan over de fysieke gesteldheid van Neymar. De aanvaller van Paris Saint-Germain moest in de wedstrijd tegen Servië tien minuten voor tijd naar de kant. Op de bank leek het alsof de superster een hoop pijn had.

Uit foto’s blijkt ook dat de enkel van Neymar erg gezwollen is na afloop van het duel. De aanvaller van PSG moest van het veld na een grove tackle door een van de Serven. De sterspeler van de Braziliaanse ploeg leek zelfs een traantje te laten op de bank. Het is nog onbekend of de blessure van Neymar ernstig is en een verder WK in de weg zou kunnen zitten. De volgende wedstrijd van de Brazilianen is op 2 december tegen Kameroen.

Het was al niet de avond van Neymar tijdens de wedstrijd tegen de Serven. De aanvaller stond onder persoonlijke dekking en had daardoor weinig bewegingsruimte. Neymar moest daardoor de hoofdrol laten aan Richarlison. De aanvaller van Tottenham Hotspur kreeg door twee goals, waarvan een beauty als laatste, de hoofdrol tijdens het duel. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-0 overwinning voor de ploeg van bondscoach Tite.