Enrique grapt: 'Ferran Torres, anders hakt mijn dochter mijn hoofd eraf'

Enrique grapt: 'Ferran Torres, anders hakt mijn dochter mijn hoofd eraf'

25-11-2022 14:51
6

Luis Enrique, bondscoach van Spanje, heeft er vrede mee als zijn spelers een dag voor de wedstrijd met hun partner de liefde bedrijven. Volgens de keuzeheer is het onderdeel van het leven.

Enrique zit tijdens het WK op het platform Twitch en krijgt de vraag of spelers voor de wedstrijd seks mogen hebben. "Het is belachelijk om dat te verbieden, seks is iets wat ik volkomen normaal vind", aldus de bondscoach, die nog een stap verder gaat. "Het is natuurlijk niet ideaal als je de avond voor een wedstrijd een orgie hebt, maar als de spelers de avond van tevoren thuis zijn maak ik me daar helemaal geen zorgen over."

"Maar ik herhaal met gezond verstand, ieder met hun partner", maakt Enrique duidelijk. "Als ik als speler thuis met mijn vrouw zat voor een wedstrijd, nou, dan deden we ook gewoon wat we moesten doen." Bijzonder detail, is dat Ferran Torres een relatie heeft met de dochter van Enrique. De bondscoach krijgt de vraag wie uit de selectie het meest op hem lijkt. "Dat is heel gemakkelijk, dat is meneer Ferran Torres. Als ik dat niet zeg komt mijn dochter achter me aan en hakt mijn hoofd eraf."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie