Buitenspel: Selectie van Saudi-Arabië krijgt Rolls Royce van prins na overwinning

Buitenspel: Selectie van Saudi-Arabië krijgt Rolls Royce van prins na overwinning

25-11-2022 16:16
23

Alle spelers van Saudi Arabië hebben een mooie traktatie gekregen na hun stunt in de wedstrijd tegen Argentinië. Omdat dat duel op spectaculaire wijze werd gewonnen, kreeg de gehele selectie een Rolls Royce van de prins van het land.

Prins Mohammed bin Salman Al Saud heeft alle spelers een Rolls Royce Phantom cadeau gegeven. De vermogende prins maakte zich ook bij de bevolking populair, door alle inwoners een dag vrij te geven na de spectaculaire overwinning. Saudi-Arabië won enorm verrassend met 2-1 van Argentinië in de eerste groepswedstrijd van dit WK. De spelers hebben dus allemaal een nieuwe auto gekregen als beloning.

Zaterdag speelt Saudi-Arabië de tweede wedstrijd van dit WK, tegen Polen. Die ploeg speelde in het eerste duel doelpuntloos gelijk tegen Mexico. Mocht de ploeg van trainer Hervé Renard die wedstrijd ook winnen, dan is het land zo goed als zeker van de knockout-fase. Renard baarde ook opzien met de donderspeech die hij zijn spelers gaf in de rust van het duel met Argentinië.