Oranje-fans nog vol vertouwen: VoetbalPrimeur proeft samen met Bitvavo de sfeer

Oranje-fans nog vol vertouwen: VoetbalPrimeur proeft samen met Bitvavo de sfeer

29-11-2022 09:00 Laatste update: 11:42

ADVERTORIAL - In samenwerking met Bitvavo ging VoetbalPrimeur de sfeer proeven op het ArenA-park voor aanvang van het duel met Ecuador. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-1, maar voor het eerste fluitsignaal hadden de Oranje-supporters er erg veel vertrouwen in.

Aanwezige Oranje-supporters konden zelfs door een robotarm de handtekening van hun favoriete speler op een shirt laten zetten. Veel fans kozen voor grote namen als Virgil van Dijk en Frenkie de Jong, maar een supporter ging voor de handtekening van Daley Blind op zijn shirt. "Dat gaat Blind worden ja. Dat is gewoon de vertrouwde man achterin", zei de supporter voor hij de robotarm zijn werk liet doen.

Voor aanvang van de wedstrijd hadden alle fans in ieder geval nog vertrouwen in een goede afloop van het duel. "Ik denk 0-3 voor Nederland", voorspelde een fan op het ArenA-park bij het Huis van Oranje. "Ecuador is een ploeg met allemaal van die snelle mannetjes, maar het is een tik en ze gaan al weer liggen."

Een andere fan had juist weer alle vertrouwen in Denzel Dumfries. Afgelopen EK maakte de vleugelverdediger natuurlijk veel indruk en dat zijn de Oranje-fans niet vergeten. "Dumfries gaat er vandaag twee maken, geloof mij maar. Na de wedstrijd mag je terugkomen dan zullen we het zien", vertelde een supporter heilig overtuigd van zijn gelijk.