Jack's is er weer met een promo: 50x je inleg wanneer België van Marokko wint!

Jack's is er weer met een promo: 50x je inleg wanneer België van Marokko wint!

27-11-2022 12:00 Laatste update: 14:08

ADVERTORIAL - Zondagavond staat België tegenover het Marokko van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. De eerste wedstrijd werd winnend afgesloten door onze zuiderburen, maar van harte ging het niet. Bettingpartner Jack’s heeft voor deze wedstrijd een fraaie promo staan. Winnen de Rode Duivels van de Leeuwen van de Atlas? Dan krijg je vijftig keer je inleg uitgekeerd! Wij leggen graag uit hoe de promo in zijn werking treedt.

Hoe werkt de promo van Jack’s?

Ga naar de website van Jack’s en maak een account aan. Stort na het verifiëren een bedrag van €10 en ga naar de wedstrijd België - Marokko. Selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: België' en de boost verschijnt op de betslip in je scherm. Het is belangrijk dat je specifiek voor deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet. Vergeet niet de boost ook aan te vinken!

De maximale inleg voor deze actie bedraagt €1, waarmee je maar liefst €50 kan terugverdienen! Minder inzetten mag natuurlijk ook. De boost is geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Boekt België een overwinning ten koste van Marokko? Dan verandert je €1 in €50! Loopt de ploeg van Roberto Martínez averij op? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.