'Sontje Hansen niet mee naar Marbella: Ajax voert druk op talent op'

'Sontje Hansen niet mee naar Marbella: Ajax voert druk op talent op'

29-11-2022 22:58
56

Sontje Hansen is één van de opvallende afwezigen tijdens het trainingskamp van Ajax in Marbella. Hoewel trainer Alfred Schreuder de nodige talenten mee heeft genomen naar de badplaats in Andalusië, ontbreekt de twintigjarige aanvaller. Volgens Ajax Showtime is dat vanwege contractperikelen.

Hansen heeft een aflopende verbintenis in Amsterdam. Hoewel beide partijen nog steeds in gesprek zijn, heeft Ajax besloten om de druk wat op te voeren. De jeugdinternational mocht alleen mee op trainingskamp als hij zijn handtekening onder een nieuw contract zou zetten. Een akkoord werd echter nog niet bereikt, waardoor het talent deze week individueel traint op sportcomplex De Toekomst.

Volgens Ajax Showtime betekent dit niet dat een vertrek van Hansen aanstaande is. Hij wil het liefst het seizoen afmaken bij Ajax en hoopt bovendien nog steeds op een akkoord over een contractverlenging. Afgelopen zomer leek een deal al in de maak. Hansen zou bovendien verhuurd worden aan een Eredivisie-club, maar de Nederlandse kampioen besloot uiteindelijk dat het beter was om hem te behouden.

Hansen werd eerder deze maand in verband gebracht met een transfer naar Vitesse. Ajax liet ook overbodige spelers als Lucas Ocampos, Lisandro Magallán en Kik Pierie thuis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie