Alles nog mogelijk in Groep C: boosted odds voor goals van Messi en Lewandowski!

Alles nog mogelijk in Groep C: boosted odds voor goals van Messi en Lewandowski!

30-11-2022 19:00 Laatste update: 17:12

ADVERTORIAL - Oranje sloot gisteren de groepsfase af op het WK in Qatar, maar vandaag is het de beurt aan Groep C. Argentinië, Mexico, Polen en Saudi-Arabië maken állemaal nog kans de achtste finales te bereiken, waardoor het onvermeend spannend gaat worden. Bookmaker Unibet heeft verhoogde odds klaarstaan voor de wedstrijden uit deze groep!

Argentijnse comeback en Polen mag gelijkspelen

Argentinië begon als topfavoriet aan het WK, maar liep tegen een pijnlijke nederlaag op in het eerste duel met Saudi-Arabië. Het tweede duel, dat één dag na de sterfdag van Diego Maradona werd gespeeld, werd echter wel gewonnen. Argentinië heeft een top twee-notering in de groep in eigen hand en mag het opnemen tegen Polen. Lionel Messi wist in het vechtduel met Mexico de ban te breken en zijn ploeg op voorsprong te zetten. Onze verwachting is dat de Argentijn in vergelijking meer ruimte krijgt dan tegen Polen. Scoort La Pulga twee keer tegen Robert Lewandowski en de zijnen? Daar staat een fraaie odd van 7.00 op.

Oranje wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Registreer je hier en speel mee!

Waar Messi tegen Mexico de gevierde man was, beleefde Lewandowski aan de kant van Polen ook een goede tweede groepswedstrijd. De Poolse topspits profiteerde van een opbouwfout en maakte daarmee zijn eerste WK-doelpunt op 34-jarige leeftijd. Opent Lewa de score tegen Argentinië? Dan pak je maar liefst negen keer je inzet. Ángel Di Maria maakte een goede indruk tegen Mexico en leeft altijd op bij de nationale ploeg. Een assist van de vleugelspeler levert je vijf keer je inleg op. Weet je niet zeker welke ploeg aan het langste eind trekt? Een neutrale bet kan ook een goede zet zijn. Scoren beide ploegen en vallen er drie of meer goals? Daar staat een odd van 3.75 op.

Mexico moet de rug rechten, Saudi-Arabië gaat voor tweede stunt

Het tweede duel in Groep C is niet een minder spannende: Mexico neemt het op tegen Saudi-Arabië en beide ploegen kunnen zich nog steeds kwalificeren met een overwinning. Mexico ging in de tweede speelronde onderuit tegen Argentinië en Saudi-Arabië stond met lege handen na het duel met Polen. Saudi-Arabië pakte pas één punt, maar kan bij een overwinning tegen Mexico en een nederlaag van Argentinië alsnog de tweede plek van de WK-favoriet overnemen. 

Bij de Mexicanen zijn de ogen gericht op Hirving Lozano. De voormalig speler van PSV schittert nu bij SSC Napoli en de nationale ploeg van Mexico. Weet de aanvaller de score te openen? Dan pak je zes keer je inleg! Winnen de Mexicanen en vallen er drie of meer treffers? Dan verdrievoudig je je inzet.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je hier!

Saudi-Arabië stuntte tegen Argentinië en mag zeker nog dromen van een plek in de achtste finales. Saleh Alshehri zorgde voor de gelijkmaker tegen de Argentijnen en kan zomaar weer toeslaan. Een goal van de aanvaller levert je zes keer je inzet op. Liever een bet voor beide wedstrijden tegelijk zetten? Een Argentijnse zege en drie of meer goals tussen Mexico en Saudi-Arabië kent een odd van 3.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.