'PSV zet zich schrap: Liverpool en Real Madrid volgen Gakpo, Ten Hag op pole'

'PSV zet zich schrap: Liverpool en Real Madrid volgen Gakpo, Ten Hag op pole'

30-11-2022 12:52
110

PSV heeft op dit moment géén formeel bod op WK-sensatie Cody Gakpo ontvangen. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Wel is er veel interesse, onder meer van Manchester United.

Gakpo stond in de zomer open voor Manchester United, maar de club van manager Erik ten Hag besloot op het laatste moment niet door te pakken. De aanvaller van PSV en Oranje liet vervolgens aanbiedingen van Leeds United en Southampton lopen. Nu Gakpo drie keer heeft gescoord in drie WK-duels, maken de twee Premier League-clubs - ondanks nieuwe pogingen - geen kans meer.

Manchester United heeft volgens Romano de beste papieren. De nummer vijf van Engeland staat in contact met de zaakwaarnemers van Gakpo en de verwachting is dat er binnenkort weer gesproken wordt. 'They are working hard on this', klinkt het. Ook Liverpool is in de markt: Romano meldt dat The Reds hun scouts aan het werk hebben gezet.

Dat is nog niet alles, want ook Real Madrid volgt Gakpo. Er wordt al langer gefluisterd over interesse van De Koninklijke. PSV heeft desondanks nog geen officieel bod ontvangen van één of meer geïnteresseerde clubs. Gakpo zal pas na het WK een beslissing nemen over zijn toekomst, aldus het Eindhovens Dagblad. Hij zou inmiddels meer dan 60 miljoen euro moeten opleveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie