Gakpo zou een speler zijn die in de selectie van Manchester United zou passen

"Gakpo zou een speler zijn die in de selectie van Manchester United zou passen"

30-11-2022 23:04
37

Manchester United heeft een vleugelspeler nodig, zegt Jaap Stam in gesprek met Football Betting. De naam van Cody Gakpo valt regelmatig op Old Trafford, maar Stam vraagt zich af in hoeverre dat concreet is. Hij denkt wel dat Gakpo in de smaak zal vallen in Engeland.

"Man United heeft een vleugelspeler nodig die een bepaalde kwaliteit kan leveren, want Jadon Sancho levert nog niet", zegt Stam, die een verleden heeft bij Manchester United. "Marcus Rashford doet het heel goed, Antony is binnengekomen en heeft een paar doelpunten gemaakt, maar ik denk dat hij een stapje verder moet gaan, want hij presteert niet op het niveau waarvan ik weet dat hij het kan."

Stam vindt dat Manchester United aanvallers nodig heeft die wekelijks presteren. "Daarom moet je opties hebben. Want als iemand niet presteert, kun je iemand anders halen die dat wel kan. Iedereen heeft het over Cody Gakpo, mensen gaan ervan uit dat Man United voor hem gaat, maar ik weet niet of dat het geval is. Gakpo zou een speler zijn die in de selectie van Manchester United zou passen."

"Er zouden vragen zijn of hij meteen kan leveren, want hij komt uit Nederland en we hebben mensen in het verleden zien worstelen. De vraag is dan of Manchester United een meer ervaren vleugelspeler nodig heeft die al op een bepaald niveau heeft gespeeld, zodat ze meteen impact kunnen maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie