Malacia en De Ligt onthullen penaltykiller bij Oranje tijdens potje 30 seconds

Malacia en De Ligt onthullen penaltykiller bij Oranje tijdens potje 30 seconds

02-12-2022 10:12 Laatste update: 10:13
61

Matthijs de Ligt en Tyrell Malacia hebben onthuld dat Andries Noppert de penaltykiller is in de selectie van Oranje. Het tweetal speelde een potje 30 seconds voor een item op het YouTube-kanaal van OnsOranje waarin het antwoord naar voren kwam. 

De Ligt en Malacia bevestigen de vermoedens in het spelletje. "Noppert is… uh, een penalty als je die tegenhoudt?", begint de De Ligt, die hoopt dat dat genoeg is om het antwoord bij Malacia los te peuteren. "Penaltykiller!", riep de Manchester United-verdediger terug.

Daarna was het de beurt aan Malacia. "Middenvelder, kaal. Hij speelde ook voor het Nederlands elftal." En De Ligt wist het antwoord meteen. "Nigel de Jong." En hoe heet het als je de eerste keer speelt, vroeg Malacia daarna. "Debuut", antwoordde De Ligt correct. 

Voorafgaand aan het WK werd bij Oranje penaltyspecialist Peter Murphy ingeschakeld om op wetenschappelijke wijze te bepalen wie bij Oranje onder de lat moet staan tijdens een mogelijke penaltyserie op het WK. De Toren van Joure lijkt die test dus het beste zijn doorgekomen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie