Groningen kiest voor interne oplossing: Van der Ree aangesteld als interim-trainer

Groningen kiest voor interne oplossing: Van der Ree aangesteld als interim-trainer

02-12-2022 10:24 Laatste update: 10:25
70

FC Groningen heeft vrijdagochtend via de clubkanalen bekend gemaakt dat Dennis van der Ree is aangesteld als interim-trainer bij de Trots van het Noorden. Daarmee kiest het voor een interne oplossing na het ontslag van Frank Wormuth.

Vrijdag start Groningen de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en daarbij is Dennis van der Ree aangesteld als eindverantwoordelijke. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus licht de keuze toe. "Wij hebben Dennis afgelopen zomer binnengehaald als een talentvolle en ambitieuze trainer en hem gevraagd of hij voorlopig eindverantwoordelijk wil zijn", begint hij. 

"Hij gaat die uitdaging graag aan en wij hebben er alle vertrouwen in dat Dennis met de expertise om hem heen FC Groningen goed kan voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ondertussen onderzoeken wij verder de opties bij het vinden van een nieuwe hoofdtrainer. Dennis weet dit", vertelt hij verder.

Groningen slaagde er nog niet in om een permanente opvolger voor Wormuth te vinden. Dick Schreuder leek dichtbij te zijn, maar koos er uiteindelijk toch voor om PEC Zwolle trouw te blijven. Van der Ree begon dit seizoen als assistent-trainer bij Groningen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie