Speel €10 op de achtste finales en krijg een €5 Free Bet van Jack's!

Speel €10 op de achtste finales en krijg een €5 Free Bet van Jack's!

04-12-2022 10:00

ADVERTORIAL - De achtste finales van het WK 2022 zijn onderweg en bij bookmaker Jack's kan je nu blijven profiteren van mooie acties. Zo kan je nu een Live Free Bet van €5 verdienen, door een combinatieweddenschap van minstens €10 te spelen!

Hoe werkt deze actie?

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Login met je bestaande Jack's account
3. Ga naar via het menu linksboven naar 'Promoties'
4. Claim de promotie 'Plaats een combinatie en krijg een Free Bet'

De actie is beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder

Je hebt de bonus nu geactiveerd, tijd om een kwalificerende bet te plaatsen! Om een kwalificerende bet te spelen, moet je uit twee achtste finale-duels een weddenschap kiezen. Vandaag staan bijvoorbeeld Frankrijk - Polen en Engeland - Senegal op het programma en kan je dus uit deze wedstrijden een weddenschap selecteren. Let op dat de minimale odd van elke weddenschap 1.40 is, anders telt de bet niet mee. 

Een voorbeeld van een kwalificerende bet:

Om een voorbeeld te geven: Je denkt dat Engeland wint en dat beide teams scoren bij Frankrijk - Polen. Hier zet je minimaal €10 op in en je ontvangt hierna een €5 Live Free Bet. Deze kan je op alle sporten inzetten, zolang het maar live is!

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.