Australië volgende horde in Messi's last dance: hoge odd voor goals van Argentijn!

Australië volgende horde in Messi's last dance: hoge odd voor goals van Argentijn!

03-12-2022 18:00

ADVERTORIAL – Zaterdag gaat de knock-out fase van het WK-voetbal in Qatar van start. Naast ons eigen Oranje komt ook titelfavoriet Argentinië in actie, tegen stuntploeg Australië. Maakt La Albiceleste zijn verwachtingen waar? Bookmaker Unibet heeft leuke verhoogde odds voor je klaargezet.

Messi gaat vrolijk verder met last dance

Het toernooi begon dramatisch voor Argentinië, maar de ploeg van Lionel Scaloni vocht zich knap terug. Na de onverwachte verliespartij tegen Saudi-Arabië (2-1) werden Mexico (2-0) en Polen (2-0) achtereenvolgens opgerold. Daarin had Lionel Messi weer een groot aandeel. De ster van Paris Saint-Germain was al twee keer trefzeker en gaf al één assist. Doet La Pulga het weer tegen Australië? Unibet geeft je zes keer je inleg wanneer Messi minimaal twee doelpunten maakt.

Naast Messi heeft ook Julian Álvarez zich bewezen voor zijn land. De spits van Manchester City begon het toernooi nog als bankzitter maar heeft zich inmiddels bij de eerste elf geknokt, ten koste van Lautaro Martínez. In de wedstrijd tegen Polen kwam de aanvaller zelfs tot scoren, wat hij op prachtige wijze deed. Flikt hij hetzelfde kunstje tegen The Socceroos? Op Unibet krijg je 2.75 voor een doelpunt van Álvarez.

De derde aanvaller die in het oog springt bij Argentinië, is Ángel Di Maria. De buitenspeler was al een aantal keer zeer gevaarlijk met zijn voorzetten. Geeft de aanvaller van Juventus tegen Australië een assist? Dan krijg je vier keer je inzet terug.

Argentinië en Australië: twee ploegen met karakter

Naast Argentinië heeft ook Australië zich bewezen op dit WK. De Aussies wonnen twee keer in hun groep, van Denemarken (0-1) en Tunesië (0-1). Toch heeft het er alle schijn van dat de Australiërs het onderspit zullen delven tegen de Zuid-Amerikanen, aangezien het tegen topland Frankrijk ook pijnlijk onderuit ging met 4-1. De kans is dus groot dat er weer een hoop goals zullen vallen en dat Argentinië aan het langste eind trekt. Wint Argentinië en vallen er minimaal drie doelpunten in de wedstrijd? Dan krijg je daar 2.25 keer je inzet voor terug.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.