Tadic kapot van Servië-uitschakeling, maar blijft land trouw: 'Ik ga zeker door'

Tadic kapot van Servië-uitschakeling, maar blijft land trouw: 'Ik ga zeker door'

03-12-2022 10:36
37

Dusan Tadic heeft het moeilijk met de uitschakeling van Servië op het WK in Qatar, maar gaat hoe dan ook door bij de nationale ploeg. Volgens de Ajax-speler was de organisatie niet goed genoeg bij Servië.

Tegen Zwitserland werd vrijdagavond met 2-3 verloren. Dat betekende uitschakeling op het WK. "Je kunt wel een getalenteerde groep hebben, wat ik nog steeds denk, maar op een WK is talent alleen niet genoeg. Je moet als groep ook nadenken en op momenten met verstand spelen. Dan moeten we de boel beter organiseren op het veld. Daarin zijn we onvoldoende geslaagd", tekent het Algemeen Dagblad op. 

"Je kan op dit niveau onmogelijk in drie duels acht goals tegen krijgen als je door wil naar de volgende ronde. Dat zijn er veel te veel. We wisten dat we in een moeilijke groep zaten, misschien wel de zwaarste op dit WK, maar dan nog mag je niet zoveel goals weggeven."

Tadic is 34 jaar oud, maar denkt nog niet aan een afscheid bij de nationale ploeg. "Yes, yes, ik ga door", verzekert hij. Eerder leek Thomas Müller zijn afscheid bij Duitsland wel aan te kondigen na het debacle. Voor grootheden als Cristiano Ronaldo, Luis Suárez en Lionel Messi is dit WK hoogstwaarschijnlijk de laatste. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie