Frankrijk op weg naar nieuwe wereldtitel: Mbappé treft Lewandowski op zijn pad

Frankrijk op weg naar nieuwe wereldtitel: Mbappé treft Lewandowski op zijn pad

04-12-2022 13:00

ADVERTORIAL – Met Frankrijk tegen Polen krijgen we een Europees onderonsje in de achtste finale van het WK in Qatar. Les Bleus eindigde als eerste in hun groep met Denemarken, Australië en Tunesië, terwijl Polen als gelukkige nummer twee doorging achter Argentinië. Bookmaker Unibet heeft weer leuke verhoogde odds voor je in petto!

Les Bleus vertrouwen op Messi en Griezmann

Waar Frankrijk blakend van het zelfvertrouwen op de knock-out fase van het WK afstevende, kreeg het afgelopen week toch een kleine knauw. Tunesië streed voor zijn laatste kansen en deed dat met verve door Les Bleus met 1-0 te verslaan. Ondanks de gemiste drie punten, eindigde de ploeg van Didier Deschamps toch als eerste in de groep. Dé man bij Frankrijk in de groepsfase was Kylian Mbappé. De Paris Saint-Germain ster kwam al drie keer tot scoren, waarmee hij naast een nieuwe wereldtitel ook voor de topscorerstitel gaat. Voert de rappe Fransman zijn doelpuntentotaal met minimaal twee goals op tegen Polen? Dan krijg je daar zes keer je inzet voor terug bij Unibet.

Oranje wereldkampioen? Unibet geeft vijf miljoen euro weg! Registreer je hier en speel mee!

Naast Mbappé doet ook Antoine Griezmann wat hij altijd doet voor Frankrijk: leveren. De Fransoos staat normaal gesproken in de spits bij Atlético Madrid, maar mag het voor zijn land vanaf de nummer tien-positie laten zien, iets wat hem goed afging. Griezmann zag al een doelpunt worden afgekeurd tegen Tunesië en gaf één assist tegen Denemarken. Bedient de voormalig Barça-spits tegen Polen weer succesvol een ploeggenoot? Op Unibet krijg je er drie keer je inzet voor terug.

Polen: meer dan afhankelijk van Lewandowski

Bij Polen bestaat er geen twijfel over van wie het moet komen: Robert Lewandowski. De spits is all-time topscorer en aanvoerder van het land en maakte één van de twee gemaakte doelpunten in het toernooi. Dat doelpunt maakte het nodige los bij de spits van FC Barcelona aangezien de tranen over zijn wangen druppelden bij het vieren van zijn eerste WK-treffer. Verrast Lewandowski vriend en vijand door het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken tegen Frankrijk? Op Unibet krijg je er liefst 11.50 voor.

Mocht Lewandowski daadwerkelijk de eerste maken, dan is het bal voor een doelpuntrijk duel geopend. Doelpuntrijke duels zijn sowieso voor Frankrijk weggelegd dit toernooi. In twee van de drie wedstrijden van Les Bleus werd drie of meer keer gescoord en maakten beide teams een goal. Op Unibet krijg je 3.75 voor eenzelfde scenario.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.