Jonk geïrriteerd: 'Dan komen mensen uit hun schuilkelders, vind ik teleurstellend'

Jonk geïrriteerd: 'Dan komen mensen uit hun schuilkelders, vind ik teleurstellend'

05-12-2022 19:36
36

FC Volendam-trainer Wim Jonk heeft tekst en uitleg gegeven over de vermeende chaos in het vissersdorp. De oefenmeester zou een extra week vakantie hebben genomen, terwijl spelers Bilal Ould-Chikh en Henk Veerman ontevreden zijn.

Jonk benadrukt dat een knieblessure de reden achter zijn afwezigheid was. "Dat weet je, hè, dat mensen gaan roepen op het moment dat er dingen niet zo goed gaan", zegt hij tegen ESPN. "Dan komen mensen uit hun schuilkelders. Dat vind ik teleurstellend, je kan ook wederhoor doen. Mensen vertellen andere waarheden... Dat vind ik teleurstellend, niet zo schön."

Ould-Chikh liep onlangs van het veld af, Veerman wil naar verluidt weg bij Volendam. "Je weet dat er altijd dingen spelen als spelers niet spelen. Dan zijn ze altijd een beetje ontevreden. De een wat meer dan de ander", licht Jonk toe. "Dan ga je met ze in gesprek." Jonk stelt dat de concurrentie belangrijk is om tot een hoger niveau te komen. "Sommigen hebben daar moeite mee."

Met Veerman is Jonk al om tafel gegaan. "En we gaan nog een gesprek met hem voeren. Als mensen ontevreden zijn, moeten we kijken wat de oplossing is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie