Oranje wordt wereldkampioen? Unibet geeft 5 miljoen euro weg!

Oranje wordt wereldkampioen? Unibet geeft 5 miljoen euro weg!

07-12-2022 14:00 Laatste update: 07-12-2022 14:00
0

ADVERTORIAL - Nederland mag na acht jaar weer een gooi doen naar een WK-titel.  Schrijft Oranje geschiedenis deze winter? Dan pakt bookmaker Unibet uit met een waanzinnige hoofdprijs!

Geloof jij ook in een mogelijke WK-winst van Oranje? Dan kun je het beste inzetten bij Unibet

Unibet geeft 5 miljoen weg bij winst Oranje

Want naast de hoogste odds en snelste uitbetalingen, verdeelt Unibet ook nog eens de dikste winstpremie ooit! Wint Nederland het WK, dan deelt Unibet namelijk 5 miljoen euro uit! Mee doen met deze actie is heel simpel: Plaats een weddenschap op Oranje van minimaal 5 euro, en ding mee naar één van de prijzen! Deze promotie is beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe klanten van 24 jaar of ouder. Kijk voor alle informatie op Unibet.nl, en speel mee!

Registreer je hier en ontvang ook €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

'Dark Horse' Oranje

Volgens de bookmaker Unibet geldt Oranje als een belangrijke outsider voor de WK-titel. De recente uitslagen dragen bij aan een relatief lage quotering. Sinds trainer Louis van Gaal in augustus 2021 het stokje van Frank de Boer overnam, bleef het Nederlands Elftal namelijk negentien keer op rij ongeslagen. Daarnaast werd Oranje onder de leiding van de Amsterdammer in 2014 al eens derde op het WK in Brazilië. Dat heeft zijn weerslag op de prognoses van wedkantoren. Slechts vier landen maken volgens Unibet meer kans op de WK-titel, namelijk Brazilië, Argentinië, Frankrijk en Engeland.

In de groepsfase vocht Oranje zich een weg naar de achtste finales, waar het de Verenigde Staten trof. Van Gaal besloot met een vijfmansmuur een catenaccio-variant te spelen en dat pakte goed uit. Oranje treft Argentinië in de kwartfinales en hoeft bij een overwinning nog maar twee wedstrijden te winnen om voor het eerst in de geschiedenis de wereldbeker omhoog te houden. Ben jij er klaar voor?

Want een beetje Oranje fan speelt dit WK maar bij één club: Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s