Toekomst Bellingham lijkt bekend, charmeoffensief PSG: 'Beste op het WK'

Toekomst Bellingham lijkt bekend, charmeoffensief PSG: 'Beste op het WK'

07-12-2022 13:28
11

Liverpool ligt op pole position om Jude Bellingham komende zomer over te nemen van Borussia Dortmund. De gesprekken tussen beide clubs zijn in een verder gevorderd stadium dan de onderhandelingen tussen Dortmund en Real Madrid.

De familie Bellingham heeft een voorkeur voor een transfer naar Liverpool, meldt BILD. Dortmund beseft dat de negentienjarige middenvelder komende zomer onhoudbaar is, maar verlangt de hoofdprijs. De Engelsman moet een bedrag tussen de honderd en 150 miljoen euro opleveren. 

Paris Saint-Germain is intussen een charmeoffensief gestart. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi wil Bellingham graag naar het Parc des Princes halen. De Qaterees ziet de Engelse middenvelder in zijn vaderland op het WK spelen. "Wat een geweldige speler. Engeland mag in zijn handen knijpen met zo'n speler", zegt hij tegen Sky Sports. "Bellingham is een van de beste spelers van het WK. Hij speelt voor het eerst op een WK, maar is zo kalm, relaxed en vol vertrouwen."

Al-Khelaïfi wordt gevraagd of hij Bellingham naar PSG wil halen. "Iedereen wil hem. Dat houd ik niet voor me", is hij duidelijk. "Maar met alle respect, hij heeft een contract bij een andere club. Als we met Bellingham willen praten, dan gaan we eerst in gesprek met de club."