PSG wil aanvalskracht van Ten Hag verleiden: 'Kunnen in januari met hem praten'

PSG wil aanvalskracht van Ten Hag verleiden: 'Kunnen in januari met hem praten'

08-12-2022 21:39 Laatste update: 22:02
8

Paris Saint-Germain zou de kans op het aantrekken van Marcus Rashford niet laten liggen. Dat vertelt PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi in gesprek met Sky Sports. De Engelse aanvaller loopt aankomende zomer uit zijn contract bij Manchester United

"Als je Rashford gratis bij je club zou kunnen hebben, wie wil dat nou niet", vertelt Al-Khelaifi over de mogelijke transfervrije status van de spits. "Als je het vandaag bekijkt dan is hij nog gratis en kunnen we met hem praten, maar dat gaan we nu zeker niet doen. We laten hem nu volledig focussen op het WK. Als we in januari nog geïnteresseerd zijn, wat ik wel hoop, dan kunnen we zeker met hem om de tafel gaan."

Ook ging Al Khelaifi in op de geruchten rond Lionel Messi. De Argentijn zou een groots bod van Inter Miami FC hebben gekregen, maar volgens de eigenaar van PSG piekert hij daar niet over. "Ik weet zeker dat hij blijft. Messi heeft het erg naar zijn zin, dat zie je ook aan zijn prestaties op het WK. Als hij het bij ons niet fijn zou hebben dan had je dat echt wel aan zijn spel gezien. Hij is dit seizoen fantastisch geweest, voor zowel zijn land als voor onze club."

Dit seizoen maakte Messi zeven doelpunten en gaf hij tien assists in dertien Ligue 1-wedstrijden. Rashford scoorde vier keer in veertien wedstrijden in de Premier League. Allebei de spelers scoorden dit WK al drie keer.