'Real geeft PSV lucht: Spanjaarden houden vol en kopen geen spelers in januari'

'Real geeft PSV lucht: Spanjaarden houden vol en kopen geen spelers in januari'

08-12-2022 22:46 Laatste update: 22:50
25

Real Madrid houdt vast aan eerdere ideeën en gaat in de winterse transferwindow geen nieuwe spelers halen, meldt Marca. Dat betekent dat spelers als Rafaël Leão en Cody Gakpo in januari niet hoeven te rekenen op een vertrek naar de Spaanse hoofdstad.

Zelfs wanneer er twee of drie spelers de club zouden verlaten in januari, dan nog zou de club niet op zoek willen gaan naar vervangers. Trainer Carlo Ancelotti vertelde al eerder dat Real Madrid zich niet gaat bemoeien met de transferperikelen deze winter. "Wij zijn niet geïnteresseerd in de winterse transferperiode. Dit team blijft ons team tot het eind van dit seizoen."

Volgens Ancelotti wordt aankomende transferperiode gebruikt om uitblinkers op het WK bij grote clubs te willen stallen. Zo kwamen de laatste weken de namen van Leão en Gakpo veel voorbij in Spaanse media. Allebei de WK-uitblinkers zouden op de radar staan bij Real Madrid, maar dat is dus in ieder geval niet voor deze winter. Of PSV bereid is om Gakpo deze winter wel aan een andere club te verkopen is nog onbekend.