Amrabat biedt broertje Sofyan aan: 'Nasser, neem mijn broer'

Amrabat biedt broertje Sofyan aan: 'Nasser, neem mijn broer'

10-12-2022 16:31 Laatste update: 17:01
17

Nordin Amrabat ziet zijn broertje Sofyan Amrabat wel bij Paris Saint-Germain spelen. Dat vertelt hij aan L'Équipe. Amrabat gooit met Marokko hoge ogen op het WK in Qatar en heeft topclubs achter zich aan.

Broer Nordin (35) is trots op zijn jongere broertje Sofyan. "Het WK is net zo'n grote spotlight als de Champions League en hij staat erin", vertelt hij. "Sofyan zou erg goed bij PSG passen. Stel je eens een middenveld met hem en Verratti voor, pfff. Dus Nasser (El-Khelaifi, voorzitter PSG, red.): als je deze woorden leest: neem mijn broer!"

"Hij heeft het voordeel dat ik ook voetballer ben, dus hij heeft alles al een keer meegemaakt en schrikt niet zo snel van een WK of Champions League", vertelde Amrabat deze week aan VoetbalPrimeur. "Het is een koele kikker. Dat hij zo emotioneel was heeft ook te maken met zijn rugblessure (tegen Spanje, red.). 24 uur voor de wedstrijd had hij zoveel pijn, waardoor het onmogelijk leek om te spelen. Hij is de hele nacht en 's ochtends vroeg behandeld zodat hij op het veld kon staan. En dan dit laten zien, dan komen alle emoties eruit. Ik werd er ook emotioneel van. Heel veel mensen hebben een traantje gelaten, prachtig om te zien dat mensen zo meeleven."