'Amrabat overtuigt Liverpool tijdens WK en staat voor absolute droomtransfer'

'Amrabat overtuigt Liverpool tijdens WK en staat voor absolute droomtransfer'

12-12-2022 08:40 Laatste update: 09:06
90

Sofyan Amrabat staat met Marokko in de halve finale van het WK, maar mag zich stiekem al opmaken voor een droomtransfer. Liverpool is nadrukkelijk in de race, melden Britse media.

Amrabat miste nog geen WK-minuut, behoort elke wedstrijd tot de beste spelers bij verrassing Marokko en heeft zich in de kijker gespeeld bij de Europese voetbalelite. Liverpool heeft op dit moment de beste papieren om hem over te nemen van Fiorentina, klinkt het.

Wedden

Meer odds

Hoewel de eerste contacten al voor het WK werden gelegd, zou Liverpool in Qatar 'verliefd' zijn geworden op Amrabat. De oud-speler van FC Utrecht, Feyenoord, Club Brugge en Hellas Verona springt eruit in de scoutingrapporten.

Bijkomend voordeel is dat Liverpool-manager Jürgen Klopp ook gecharmeerd is. De vraagprijs van Fiorentina wordt geschat op 30 à 35 miljoen euro. Amrabat (26) speelt woensdag met Marokko in de halve finale van het WK tegen Frankrijk.

In gesprek met de Franse sportkrant L'Équipe haalde broer Nordin Amrabat afgelopen weekend nog een wit voetje bij Paris Saint-Germain. "Sofyan zou erg goed bij PSG passen. Stel je eens een middenveld met hem en Verratti voor, pfff. Dus Nasser (El-Khelaifi, voorzitter PSG, red.): als je deze woorden leest: neem mijn broer!"