Volendam krijgt er in Spanje flink van langs in oefenduel met Sevilla

Volendam krijgt er in Spanje flink van langs in oefenduel met Sevilla

15-12-2022 20:45
26

Volendam is er donderdagavond niet in geslaagd om te stunten tegen Sevilla, in tegendeel. Tijdens een trainingskamp in Spanje kreeg de hekkensluiter een oorwassing: het werd liefst 7-0.

Bij Sevilla stonden spelers als Ivan Rakitić, Jesus Navas en Rafa Mir in de basisopstelling. Ook speelden Karim Rekik en Nemanja Gudelj, die twee keer trefzeker was, mee bij de Andalusiërs. Volendam begon met onder anderen met Carel Eiting en Robert Mühren. 

De wedstrijd werd afgewerkt in het trainingsstadion van Sevilla. Volendam kwam al vroeg op achterstand door een treffer van Gudelj. Volendam was niet kansloos in Spanje. De ploeg creëerde mogelijkheden via Ibrahim El Kadiri, Bilal Ould-Chikh en Eiting, maar een eretreffer bleef uit. 

Bij Sevilla scoorden Nacho Quintana en Rafa Mir ook twee keer. Jeugdexponent Carlos Álvarez nam ook nog een treffer voor zijn rekening. De wedstrijd eindigde in 7-0. Dinsdag zit het trainingskamp in Spanje erop voor de ploeg van Wim Jonk. 8 januari staat de wedstrijd met SC Cambuur op het programma.