'Rabiot flirt opnieuw met Barcelona en vertrekt deze zomer transfervrij'

'Rabiot flirt opnieuw met Barcelona en vertrekt deze zomer transfervrij'

15-12-2022 20:59
18

Adrien Rabiot heeft bij Juventus een aflopend contract en heeft het wel gezien in Turijn. De middenvelder die met Frankrijk actief is op het WK, hoopt op een droomoverstap naar FC Barcelona.

Dat meldt SPORT. Het medium zegt te weten dat het kamp van Rabiot heeft aangeklopt bij Barcelona om te polsen of er belangstelling is voor de middenvelder. Barcelona zit in een ingewikkelde financiële situatie en kijkt vooral naar spelers met een transfervrije status.

Rabiot was in 2019 ook al dichtbij een transfer naar Barcelona. Destijds had hij een aflopend contract bij Paris Saint-Germain. Uiteindelijk ketste het toch af en tekende hij voor Juventus. 

Afgelopen zomer was Manchester United dichtbij een akkoord met Rabiot, maar zijn moeder Veronica kwam op het laatste moment toch nog met torenhoge eisen. Een transfer bleef uit. Op het WK is Rabiot een vaste waarde voor bondscoach Didier Deschamps. Tegen Marokko speelde hij niet wegens ziekte. Naar verluidt gaat er een griepvirus rond in het Franse kamp.