PSV toont veerkracht en verslaat Sassuolo dankzij El Ghazi en Bakayoko

17-12-2022 17:43
46

PSV heeft zaterdag een oefenzege geboekt op Sassuolo. De Eindhovenaren kwamen in het Spaanse Marbella nog wel op achterstand, maar toonden veerkracht: 2-1.

De wedstrijd kende een bijzonder format met vier keer dertig minuten speeltijd. PSV moest in het tweede halfuur in de achtervolging door een doelpunt van Davide Frattesi, maar toonde veerkracht. Anwar El Ghazi zorgde met een fraaie knal voor de gelijkmaker en twaalf minuten later sloeg Johan Bakayoko toe na een fraaie aanval. Daar bleef het bij.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij wisselde zijn hele team na het eerste uur. Marco van Ginkel, Guus Til en Olivier Boscagli kwamen nog niet in actie. De Eindhovenaren willen woensdag nog een oefenduel spelen, waarna ze vrijdag terugkeren naar Nederland. Oranje-internationals Luuk de Jong, Xavi Simons en Cody Gakpo ontbreken nog tijdens het trainingskamp.

Opstelling PSV eerste uur: Benitez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Saibari, Sangaré, Van den Heuvel; Madueke, Vertessen, Oppegard

Opstelling PSV tweede uur: Drommel; Hoever, Ramalho, Brantwaite, Mauro; Gutiérrez, Ledezma, Veerman; Bakayoko, Nassoh, El Ghazi