Isco en Sevilla officieel uit elkaar: Spaanse media kennen ware reden

Isco en Sevilla officieel uit elkaar: Spaanse media kennen ware reden

21-12-2022 14:13 Laatste update: 15:51
18

Het contract van Isco is met onmiddellijke ingang ontbonden. Voor de Spaanse middenvelder van Sevilla ging het bergafwaarts na het ontslag van trainer Julen Lopetegui. Een conflict met technisch directeur Monchi was de druppel die de emmer deed overlopen. 

Na het ontslag van Julen Lopetegui werd Jorge Sampaoli aangesteld als nieuwe trainer van Sevilla. De Argentijn was vanaf het begin niet onder de indruk van de professionele houding van Isco, ging rond in Spaanse media. Monchi kon zich wel vinden in de mening van Sampaoli en confronteerde de speler.

Midden in de kleedkamer ontstond er een heftige discussie tussen de twee. Toen Isco te horen kreeg dat hij zijn basisplek ging verliezen, flipte hij de pan uit. De twee partijen hebben elkaar later opgezocht en zijn samen tot de conclusie gekomen dat het niet meer gaat werken.

Woensdagmiddag werd bekendgemaakt dat zijn contract is ontbonden. Naar verluidt wil Lopetegui Isco naar Wolverhampton Wanderers halen. Isco is 30 jaar oud en kwam bij Sevilla tot negentien wedstrijden nadat hij een transfervrije overstap maakte van Real Madrid.