Indien Calvin fit is en er zin in heeft, hoort hij gewoon bij Oranje

"Indien Calvin fit is en er zin in heeft, hoort hij gewoon bij Oranje"

23-12-2022 07:15
41

Calvin Stengs kent voorlopig een moeilijk seizoen bij Royal Antwerp FC, maar wist zich tegen Standard Luik in de Croky Cup toch te laten zien met een doelpunt en een assist. Volgens ex-trainer Leeroy Echteld zal men bij Antwerp nog veel plezier beleven aan Stengs.

Echteld is een voormalig jeugdtrainer van Stengs en gelooft dat de 24-jarige aanvaller serieuze stappen kan zetten. In zijn debuutjaren was Stengs een uitblinker bij AZ. "Voor zijn kruisbandblessure in 2017 haalde hij een zeer hoog niveau, gewoonweg Oranje-materiaal", geeft Echteld aan in Gazet van Antwerpen.

Na die kruisbandblessure volgde een lange revalidatie voor Stengs. Zijn hoge niveau wist hij nooit echt meer te halen. "Calvin is best een lieve jongen, maar je moet soms achter zijn veren zitten. Als je hem kunt raken en hij wordt een beetje chagrijnig, dan is-ie op zijn best", klinkt het.

Echted gelooft dat Stengs nog flink kan groeien en in de toekomst niet alleen Antwerp, maar ook zijn land mooie diensten zal bewijzen. "Indien Calvin fit is en er zin in heeft, hoort hij gewoon bij Oranje", besluit hij.