'Drommel ver van niveau Benítez: PSV-vertrek in zomer lijkt logisch'

'Drommel ver van niveau Benítez: PSV-vertrek in zomer lijkt logisch'

23-12-2022 12:28
77

Walter Benítez heeft indruk gemaakt tijdens het trainingskamp van PSV in Marbella. Het Eindhovens Dagblad concludeert dat Joël Drommel door de aanwezigheid van de Argentijn geen enkele hoop hoeft te koesteren.

'Walter Benítez heeft veel in zich om uit te groeien tot een van de betere PSV-keepers aller tijden, iets wat er in de eerste seizoenshelft nog niet helemaal uitkwam', schrijft clubwatcher Rik Elfrink in een analyse. 'De Argentijn kreeg een fors aantal goals tegen, maar dat had meestal meer te maken met slap en slecht verdedigend werk dan met zijn keeperskwaliteiten.'

Wedden

Meer odds

Volgens het ED bestaat er geen twijfel dat Benítez voorlopig de eerste doelman van PSV blijft. 'Het verschil met Joël Drommel oogt momenteel van buitenaf enorm', luidt het oordeel. In de zomer lijkt een vertrek van de voormalig FC Twente-sluitpost dan ook logisch.

Benítez kreeg in 24 officiële duels 32 tegendoelpunten. Hij noteerde vijf keer een clean sheet. PSV nam hem vorige zomer transfervrij over van OGC Nice. Dat blijkt een schot in de roos te zijn geweest.