Letschert is na drie maanden en vijf duels clubloos: 'Voelde me direct welkom'

Letschert is na drie maanden en vijf duels clubloos: 'Voelde me direct welkom'

23-12-2022 16:09 Laatste update: 16:45
22

Timo Letschert is na drie maanden alweer clubloos. De verdediger speelde even voor Lynby BK in Denemarken, maar zijn korte contract wordt niet verlengd. Toch kijkt de verdediger tevreden terug op zijn korte periode in Denemarken.

In de zomer werd het contract van Letschert bij AZ ontbonden, waardoor hij op zoek moest naar een nieuwe club. Uiteindelijk kwam hij bij Lyngby terecht. Letschert gaat nu echter weer vertrekken. "Vanaf de eerste dag dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom bij de club", vertelt Letschert in gesprek met de clubkanalen. "Het maakte het voor mij gemakkelijk om me aan te passen aan een nieuwe club, en het duurde niet meer dan een paar dagen voordat ik me thuis voelde." 

"Ik wil de club en de leiding heel erg bedanken voor het geloof in mij en de hulp met grote en kleine dingen", gaat Letschert verder. "En aan de spelers: bedankt voor de manier waarop jullie me hebben ontvangen. Ik wens jullie het allerbeste en ik geloof echt dat alles nog mogelijk is."

Lyngby staat momenteel laatste, waardoor de club met degradatiezorgen zit. Letschert speelde in totaal vijf competitieduels bij de Deense club.