Officieel: TOP Oss grijpt in en scheidt wegen met trainer Aelbrecht

Officieel: TOP Oss grijpt in en scheidt wegen met trainer Aelbrecht

23-12-2022 20:20
39

TOP Oss heeft trainer Kristof Aelbrecht de laan uitgestuurd wegens tegenvallende resultaten. Dat maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond wereldkundig.

Op de clubwebsite komt technisch directeur Klaas Wels met tekst en uitleg. "Ik vind het jammer voor de persoon en trainer Kristof Aelbrecht die zichzelf elke dag voor de volle honderd procent heeft ingezet voor TOP Oss. Uiteraard zijn het functioneren van Kristof, zijn staf en de prestaties van onze ploeg de afgelopen periode uitvoerig geëvalueerd. Hieruit is uiteindelijk gezamenlijk geconcludeerd dat er onderling te weinig vertrouwen is om het tij te doen keren waardoor deze beslissing helaas onontkoombaar was."

"Deze uitkomst is uiteraard teleurstellend en pijnlijk voor alle partijen, echter in het belang van TOP Oss noodzakelijk om uiteindelijk met nieuw elan een sportieve ommekeer te bewerkstelligen", gaat hij verder.

De 41-jarige Aelbrecht werd in juni aangesteld als hoofdcoach, nadat hij langdurig werkzaam was in de jeugdopleiding van PSV. Hij is ook werkzaam geweest als assistent trainer bij Fortuna Sittard.