'Al-Nassr weet van geen ophouden: na Ronaldo klopt club ook aan in Londen'

'Al-Nassr weet van geen ophouden: na Ronaldo klopt club ook aan in Londen'

25-12-2022 13:12 Laatste update: 13:50
22

Naast Cristiano Ronaldo wil het Saudische Al-Nassr zich ook versterken met N'Golo Kanté. Althans, dat beweren Franse media als Foot Mercato. Kanté is komende zomer transfervrij als hij niet verlengt bij Chelsea en daardoor wil Al-Nassr toeslaan.

Ronaldo staat op het punt om voor Al-Nassr te tekenen en het zou kunnen dat hij later gezelschap krijgt van Kanté in Saudi-Arabië. De koploper van de Saudische competitie hoopt de Fransman transfervrij op te pikken. Of het van een move gaat komen is wel nog de vraag. Als Kanté moet vertrekken bij Chelsea, wil hij het liefst in Londen blijven. De controleur is namelijk erg gelukkig in de Engelse hoofdstad. Een transfer naar het Midden-Oosten is echter niet uitgesloten.

Het Kanté-nieuws wordt in Frankrijk door onder meer Foot Mercato gemeld. In het verleden stond dat medium te boek als niet erg betrouwbaar, maar tegenwoordig is dat anders. Foot Mercato heeft het nu redelijk vaak aan het langste eind en de berichtgeving wordt ook bevestigd door andere media.

Kanté sukkelt al zo'n anderhalf jaar met blessures. Daardoor moest hij het WK in Qatar ook aan zich voorbij laten gaan. Recent werd zelfs duidelijk dat Kanté nu nog langer uitgeschakeld is dan eerder werd verwacht. Clubs als FC Barcelona worden in het geruchtencircuit ook gelinkt aan Kanté.