De Boer wordt opa: 'Frank hield het bij droge 'gefeliciteerd', maar is wel blij'

De Boer wordt opa: 'Frank hield het bij droge 'gefeliciteerd', maar is wel blij'

27-12-2022 13:56
8

Calvin Stengs geeft toe dat hij in het begin best opkeek tegen Frank de Boer. De 24-jarige spelmaker van Royan Antwerp FC heeft een relatie met Beau de Boer, de dochter van de 112-voudig Nederlands international.

"In het begin had ik natuurlijk wat ontzag voor Frank, want als voetballer heeft hij een geweldige carrière gehad", vertelt Stengs in Het Laatste Nieuws. "Maar naarmate je in de familie rolt, merk je dat Frank ook maar gewoon de vader van een dochter is. Het contact is altijd fijn en gemoedelijk geweest. Of ik voor kerst een cadeautje voor Frank heb gekocht? Da's altijd moeilijk, want de man heeft alles al. Dan kom je uit bij dingen als onderbroeken en padelkleding", lacht hij.

Stengs en Beau de Boer verwachten in maart hun eerste kindje. Volgens de oud-speler van AZ was ook de oud-trainer van Ajax en Oranje blij met dat nieuws. "Aan beide kanten wordt onze zoon het eerste kleinkind. Mijn moeder en schoonmoeder huilden van geluk. Frank hield het bij een droge: 'Gefeliciteerd'. Maar hij is wel blij, hoor."