'De Vrij kan in de zomer naar Engelse en Spaanse top, ook Feyenoord informeerde'

'De Vrij kan in de zomer naar Engelse en Spaanse top, ook Feyenoord informeerde'

27-12-2022 17:11 Laatste update: 17:57
92

Stefan de Vrij zou in de belangstelling staan van Atlético Madrid en Tottenham Hotspur. De verdediger van Internazionale kan daardoor Italië in de zomer verlaten. Ook Feyenoord schijnt geïnformeerd te hebben naar De Vrij.

De Vrij loopt aankomende zomer uit zijn contract bij Internazionale en heeft zijn verbintenis nog niet verlengd. Het is onbekend of De Vrij zelf niet wil bijtekenen of dat de club de verdediger wil laten gaan. Ook Milan Skriniar, de man waar De Vrij vaak mee in het centrum staat bij Internazionale, loopt in de zomer van 2023 uit zijn contract en wil ook nog niet verlengen.

Zaakwaarnemer Federico Pastorello denkt dat er aan interesse voor De Vrij geen gebrek zal zijn. Toch komt het pas van een vertrek in de zomer. "Er zal geen gebrek aan aanbiedingen zijn", vertelt de Italiaanse zaakwaarnemer geciteerd door Voetbal International. "Gezien zijn leeftijd en zijn bedachtzame karakter zijn alle aspecten van belang. Pas na de transferwindow komen goede momenten om bepaalde keuzes te maken. We denken absoluut niet aan een vertrek in januari."

Ook Feyenoord zou dus gehengeld hebben naar de diensten van De Vrij. Mede door het blessurenieuws van Gernot Trauner zou een terugkeer van de verdediger geen overbodige luxe zijn. Omdat hij het seizoen perse wil afmaken in Italië lijkt een terugkeer naar Rotterdam er echter niet in te zitten.