PSV laat naast Gakpo mogelijk meer spelers vertrekken in januari

PSV laat naast Gakpo mogelijk meer spelers vertrekken in januari

29-12-2022 10:30 Laatste update: 19:50
143

Er vertrekken in januari naast Cody Gakpo mogelijk meer spelers bij PSV. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad liet in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur doorschemeren dat Johan Bakayoko en Marco van Ginkel kandidaten zijn om Het Philips Stadion te verlaten.

"Ik denk dat er wel wat spelers weg kunnen", begint Elfrink in de podcast. "Eventueel een Bakayoko naar NEC, dat zou misschien een optie kunnen zijn. Bakayoko heeft het toch lastig dit seizoen, terwijl hij vorig jaar de revelatie in de Keuken Kampioen Divisie was." Bakayoko komt dit seizoen in de Eredivisie sporadisch in actie. Tot dusver speelde hij zeven wedstrijden.

Wedden

Meer odds

Van Ginkel
"Hij maakte zijn rentree onlangs, maar als je naar de selectie van PSV kijkt is het niet logisch om te denken dat hij veel aan spelen gaat toekomen. Het is afwachten wat PSV wil, maar Van Ginkel zou ik niet zomaar weg doen. Hij is een speler met kampioenservaring die het elftal op een heel moeilijk moment nog een keer kan helpen."

Luister de nieuwste aflevering van #DoneDeal o.a. over Cody Gakpo, zijn mogelijke opvolgers en de situatie bij Ajax hieronder of via Spotify!