Coutinho reageert op 'leugens': 'Nooit is er een gesprek geweest'

Coutinho reageert op 'leugens': 'Nooit is er een gesprek geweest'

29-12-2022 17:23 Laatste update: 17:25
9

Philippe Coutinho is niet blij met de geruchten die over hem naar buiten komen. Volgens de Braziliaanse creatieveling gaan er veel leugens rond en wil hij helemaal niet vertrekken bij Aston Villa.

Op Instagram bijt hij van zich af. 'In de afgelopen dagen heb ik veel nieuws gezien waarin mijn naam wordt genoemd. Er gaan leugens rond en ik wil duidelijkheid verschaffen. NOOIT, op geen enkel moment, is er een gesprek geweest waarin ik heb gevraagd de club te verlaten, want ik ben hier gelukkig en mijn gezin ook', schrijft de Braziliaan. 

'Ik ben erop gefocust om iedere dag het maximale te geven, een hoog niveau te halen en de club en mijn ploeggenoten te helpen bij het behalen van onze doelstellingen.' 

Coutinho beleefde in de Premier League succesjaren bij Liverpool, waarna hij naar zijn droomclub FC Barcelona vertrok voor het bekende bedrag van 135 miljoen euro. Het avontuur in Catalonië liep uit op een grote teleurstelling. Barcelona leende hem uit aan Bayern München, maar de Duitse club weigerde hem definitief over te nemen. In januari 2022 tekende hij voor Aston Villa, dat hem later permanent overnam op aandringen van Steven Gerrard, die nu geen trainer meer is bij The Villans

Onder Unai Emery hoeft Coutinho naar verluidt niet op veel minuten te gaan rekenen. Hij werd door verschillende media in verband gebracht met een overstap naar Corinthians in Brazilië.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philippe Coutinho (@phil.coutinho)