Rulli laat zich voor het eerst uit over interesse Ajax: 'Dat is aan de club'

Rulli laat zich voor het eerst uit over interesse Ajax: 'Dat is aan de club'

29-12-2022 22:07
43

Doelman Gerónimo Rulli heeft gereageerd op de vermeende interesse van Ajax. De sluitpost van Villarreal heeft in ieder geval laten weten dat hij op dit moment erg gelukkig is bij zijn huidige club.

"Ik ben niet echt goed op de hoogte van de situatie", vertelde de doelman op een persconferentie geciteerd door Marca. "Het is voor mij nu een beslissing van de club, aangezien ik nog een contract heb. Ik ben hier gelukkig en godzijdank hebben we een mooie groep. We willen ons natuurlijk ook nog blijven verbeteren." De dertigjarige sluitpost speelt sinds 2020 voor Villarreal. Zij namen hem voor vijf miljoen euro over van Real Sociedad.

Wedden

Meer odds

Begin december kwamen de eerste geruchten over de interesse van Ajax in Rulli naar buiten. Volgens onder andere transferexpert Fabrizio Romano zou de komst van de Argentijnse doelman topprioriteit zijn in Amsterdam. Later wist de Spaanse sportkrant AS te melden dat Ajax af was gehaakt vanwege het salaris dat Rulli wilde krijgen. Mede daarom zou de aandacht zijn verschoven naar David Raya van Brentford. Ook Altay Bayindir (Fenerbahçe) zou op het lijstje staan van de Amsterdammers.