'Ounahi kan voor dertig miljoen euro een toptransfer maken na zinderend WK'

'Ounahi kan voor dertig miljoen euro een toptransfer maken na zinderend WK'

31-12-2022 10:28
40

Leicester City zou zich officieel gemeld hebben om Azzedine Ounahi over te nemen van Angers. De Marokkaanse middenvelder zou voor twintig miljoen euro, plus tien miljoen euro aan bonussen naar de Premier League kunnen.

Ounahi ontgroeide door zijn geweldige WK met Marokko het niveau van de Franse hekkensluiter Angers. Zijn club gaf eerder al aan dat ze rekening hielden met een vertrek van de balvaste middenvelder. Zelf zou hij graag naar de Serie A willen vertrekken, de competitie waar koploper Napoli het meest concreet zou zijn. Het eerste definitieve bod is volgens L'Equipe echter van Leicester City. De bonus van tien miljoen euro die Angers zou kunnen krijgen, wordt naar verluidt alleen geactiveerd wanneer Leicester City de Champions League haalt met Ounahi.

Tijdens het WK was Ounahi een van de grote revelaties van Marokko. Met zijn thuisland haalde hij de halve finale van het toernooi en liet hij indruk achter met zijn dribbels en solide spel. De 22-jarige Ounahi heeft nog een contract tot medio 2026 bij zijn huidige club Angers. Of de Fransen in zijn gegaan op het bod van Leicester City is nog onbekend.