Slot bemoeit zich niet veel meer met transfers: 'Vind mezelf geen dwingend mens'

Slot bemoeit zich niet veel meer met transfers: 'Vind mezelf geen dwingend mens'

01-01-2023 21:44
56

Arne Slot is niet meer constant bezig met de mogelijke transfers van spelers. De trainer van Feyenoord vertelt dat hij niet meer dagelijks bij de clubleiding zit voor het bespreken van mogelijke nieuwe spelers. Ook vertelt hij dat hij in zijn speelwijze juist wel een stuk dringender is richting de directeuren.

"Ik ben ook op een punt beland dat ik niet meer dagelijks, als er een scout of een zaakwaarnemer met een naam van een mogelijke versterking komt, op WyScout naar die speler ga kijken", vertelt de oefenmeester aan het Algemeen Dagblad. "Ik houd me nu liever bezig met de jongens die er zijn en die komend weekeinde tegen FC Utrecht er weer moeten staan. Maar dwingend, zo wil ik mezelf niet omschrijven."

Wedden

Meer odds

Over het algemeen vindt de trainer van de Rotterdammers zichzelf ook niet dwingend, maar op een bepaald gebied zou hij zichzelf wel een dwingend persoon noemen. "Ik zie mezelf als een persoon die niet dwingend is binnen de organisatie. Totaal niet zelfs. Ik zal nooit iets zeggen over hoe het gras is gemaaid. Maar ik ben heel dwingend in mijn speelwijze. Dat is mijn wereldje en daarin ben ik veeleisend."

Slot is sinds de zomer van 2021 trainer van de Rotterdamse club. Op dit moment is Feyenoord de koploper van de Eredivisie. Slot heeft nog een contract tot 2025 in de Kuip.