'Geruchten worden hardnekkiger: Al Nassr wil drie Gálacticos herenigen'

'Geruchten worden hardnekkiger: Al Nassr wil drie Gálacticos herenigen'

02-01-2023 14:28
23

Al Nassr is na de komst van Cristiano Ronaldo allesbehalve klaar op de transfermarkt. De plannen van de club uit Saudi-Arabië gaan 'veel verder'. Sergio Ramos is het volgende doelwit, meldt Marca

De naam van Ramos werd vorige week voor het eerst gelinkt aan Al Nassr, al zijn de plannen nu concreet. Al Nassr wil zich gaan meten met de Europese top en begon een halfjaar geleden met de aanstelling van Rudi Garcia. Daarna volgden aanvaller Vincent Aboubakar, doelman David Ospina en Ronaldo. Ramos en Luka Modric moeten daar in de toekomst bij komen.

Ramos beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain. Naar verluidt wil de 36-jarige verdediger eerst met PSG om tafel, voordat hij naar andere aanbiedingen luistert. Het is in ieder geval zeker dat de Spanjaard niet voor het einde van het seizoen vertrekt uit Parijs. 

Het herenigen van drie Galácticos bij Al Nassr lijkt in 2023 een lastig verhaal te worden. Modric heeft aanbiedingen uit Saudi-Arabië en de Verenigde Staten afgeslagen. De Kroaat zou geïnteresseerde clubs hebben laten weten dat ze in 2024 mogen terugkeren, waarmee hij lijkt aan te sturen op een extra jaar bij Real Madrid.