'Juventus wil Ihattaren weer gaan verhuren, oud-Ajacied en -PSV'er in wachtkamer'

'Juventus wil Ihattaren weer gaan verhuren, oud-Ajacied en -PSV'er in wachtkamer'

02-01-2023 19:45
115

Juventus is van plan om Mohamed Ihattaren opnieuw te verhuren. Zijn uitleenbeurt bij Ajax is nu definitief voorbij, maar De Oude Dame wil Ihattaren dus wederom elders stallen.

Het is niet duidelijk wat de opties van Ihattaren en Juventus zijn. Wel is het bekend dat de linkspoot niet hoeft te rekenen op een plekje in de selectie van de Italianen. Journalist Giovanni Albanese meldt dat Ihattaren 'wacht' op zijn nieuwe bestemming. In Turijn ligt hij nog 2,5 jaar vast.

Het is wel de vraag hoe het gesteld is met de fitheid van Ihattaren, sinds hij bij Ajax van het toneel verdween. Hij heeft al maanden niet in clubverband getraind en wedstrijden gespeeld, terwijl Wesley Sneijder zag dat Ihattaren moeite had met het individueel trainen. Op social media deelt Ihattaren ook regelmatig beelden van zijn leven. Daarop is onder meer te zien dat hij vaak nog tot diep in de nacht wakker is.

Ihattaren heeft een enorm hectisch jaar achter de rug. Bij Ajax kreeg hij een tweede kans en leek hij op de goede weg, maar toen ging het mis. De creatieveling werd gelinkt aan het criminele circuit, terwijl hij later nog werd opgepakt wegens bedreigingen.