Clubloze Labyad duikt halfjaar na Ajax-exit op bij voormalig broodheer

Clubloze Labyad duikt halfjaar na Ajax-exit op bij voormalig broodheer

03-01-2023 10:23
107

Zakaria Labyad duikt op bij FC Utrecht. De clubloze middenvelder annex aanvaller werkt op sportcomplex Zoudenbalch de laatste fase van zijn revalidatie af. In de Domstad traint Labyad mee met Jong FC Utrecht en de hoofdmacht.

Via de officiële kanalen laat Utrecht dinsdagochtend weten dat de club de 29-jarige Labyad verwelkomd heeft. In april liep Labyad, destijds nog speler van Ajax, een zware knieblessure op. Inmiddels is hij weer bijna volledig fit. De laatste stappen in zijn herstel zet hij op vertrouwde grond. Labyad speelde tussen 2017 en 2018 voor Utrecht.

Sinds zijn vertrek bij Ajax afgelopen zomer zit Labyad zonder club. Utrecht wil niets kwijt over een mogelijk officiële terugkeer van Labyad. 'Utrechter Zakaria Labyad werkt de laatste fase van zijn revalidatie af bij het eerste elftal en Jong FC Utrecht', klinkt het statement op Twitter. Labyad speelde tussen januari 2017 en de zomer van 2018 58 officiële wedstrijden voor Utrecht. Daarin scoorde hij twintig keer en gaf hij zestien assists.