'Ajax en Feyenoord mikken op dezelfde verdediger uit de Ligue 1'

'Ajax en Feyenoord mikken op dezelfde verdediger uit de Ligue 1'

03-01-2023 18:31 Laatste update: 20:27
129

Ajax en Feyenoord zouden interesse hebben in de Franse verdediger Ismaël Doukouré, dat meldt het Franse RMC Sport en 1908.nl. Naast de twee Nederlandse clubs zou de verdediger in de belangstelling staan van Eintracht Frankfurt.

De verdediger van RC Strasbourg maakte bij de Rotterdammers indruk tijdens de oefenwedstrijd die de twee teams speelden in Portugal. Doukouré was toen invaller. De negentienjarige Fransman staat het vaakst als rechter centrale verdediger in de basiself bij Strasbourg. Ajax zou dus ook interesse hebben in Doukouré, maar vanuit de Amsterdammers zou de belangstelling nog niet kenbaar zijn gemaakt in Frankrijk.

Dit seizoen kwam Doukouré in acht wedstrijden in actie bij Strasbourg. Hij maakte één doelpunt en dat was in de laatste thuiswedstrijd tegen Troyes (2-3). Ook werd hij in Frankrijk geroemd om zijn optreden van de wedstrijd daarvoor. Dat was het duel met Paris Saint-Germain, waarin hij Kylian Mbappé het erg moeilijk wist te maken. Uiteindelijk ging die wedstrijd ook verloren voor Strasbourg. Doukouré speelde ook één interland voor Frankrijk Onder 23.