'Feyenoord gooit bij FC Emmen hengel uit voor tijdelijke Trauner-vervanger'

'Feyenoord gooit bij FC Emmen hengel uit voor tijdelijke Trauner-vervanger'

04-01-2023 13:31
82

Feyenoord heeft bij FC Emmen geïnformeerd naar de diensten van Miguel Araujo. De Stadionclub is druk op zoek om voor het eind van deze maand een geschikte, tijdelijke, opvolger van de geblesseerde Gernot Trauner in huis te hebben.

Arne Slot maakt er geen geheim van dat hij deze winter graag een rechtercentrale verdediger aan zijn selectie toevoegt. Lutsharel Geertruida, Jacob Rasmussen en Mats Wieffer kunnen die rol vervullen, al zijn zij van nature voor andere posities meer geschikt. Feyenoord kan geen grote transfersom neerleggen voor een vervanger van Trauner, al zijn de Rotterdammers op de achtergrond wel bezig met een versterking, weet Voetbal International.

Naar verluidt heeft Feyenoord een hengel uitgegooid naar Emmen-verdediger Miguel Araujo. Het is onduidelijk hoe concreet de belangstelling van de Rotterdammers in de 28-jarige Peruaan is. Met FC Groningen is, sinds afgelopen zomer, geen contact meer geweest over een mogelijke transfer van Neraysho Kasanwirjo. FC Twente-verdediger Mees Hilgers zou in De Kuip ook als kandidaat gelden, al was hij eerder te duur voor Feyenoord.

Trauner raakte eind december geblesseerd aan zijn meniscus. De Oostenrijker sprak zelf uit binnen twee à drie maanden weer op het veld te staan.