Speciale actie van Jack's: elke week vier Profit Boosts voor Eredivisie en de KKD!

Speciale actie van Jack's: elke week vier Profit Boosts voor Eredivisie en de KKD!

01-02-2023 17:00 Laatste update: 02-05-2023 16:31

ADVERTORIAL - De Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie naderen hun ontknoping en daar heeft bettingpartner JACKS.NL een mooie actie op losgelaten. Pak elke weekend maar liefst vier Profit Boosts om te gebruiken in de Eredivisie, KKD en JACKS.NL League! Wij leggen hieronder uit hoe de wekelijkse actie precies werkt.

Wellicht heb je tijdens een van de vele promoties van Jack's al eens een accont aangemaakt? Dan heb je nu ook elke (Eredivisie-)week toegang tot vier Profit Boosts van 10%. Dat betekent dus 10% extra winst op je winnende weddenschappen bij JACKS.NL

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

De actie van JACKS.NL geldt voor alle spelers, waardoor iedereen van 24 jaar of ouder mee kan spelen. Vink de bonus aan, stort €20 of meer bij JACKS.NL en claim vervolgens de vier Profit Boosts van 10%. Hierbij ontvang je twee Profit Boosts voor pre-bets (voordat wedstrijden beginnen) en twee voor live-bets (bets die je tijdens een wedstrijd plaatst). De Profit Boosts werken voor alle bets waar een quotering van 1.40 of hoger geldt! De maximale inleg bedraagt €50.

In het kort: 
1. Ga naar www.jacks.nl en log in met je account
2. Klik op het plusje bovenin om een storting te doen
3. Stort minimaal €20 en vink de juiste bonus aan


De Profit Boosts zijn iedere keer zeven dagen geldig, waardoor je de hele week hebt om ze in te zetten. Elke vrijdag (00:01) tot maandag (23:59) begint de cyclus opnieuw en kan je weer vier Profit Boosts claimen. De maximale opbrengst van de bet mag oplopen tot maar liefst €500, waarmee flinke winst te behalen valt! De boosts zijn in te zitten voor de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie én de Jack's League. 

Geloof je dit weekend bijvoorbeeld in een puntverlies van PSV, een kampioenschap van Feyenoord en veel doelpunten bij De Graafschap - MVV Maastricht? Zet de Profit Boost in!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.