Nieuw dieptepunt voor Hazard: 'Dit kan niet meer, alsof het hem niets scheelt'

Nieuw dieptepunt voor Hazard: 'Dit kan niet meer, alsof het hem niets scheelt'

05-01-2023 14:27
29

Het is geen geheim dat Eden Hazard al jaren kwakkelt bij Real Madrid. Woensdag is het tot een nieuw dieptepunt gekomen: Carmelo Merenciano, middenvelder bij Cacereño, de tegenstander van De Koninklijke in de Copa del Rey, is teleurgesteld in de Belg.

Hazard kreeg tegen Cacereño een basisplaats van Carlo Ancelotti, maar wist zelfs tegen de vierdeklasser niet te overtuigen. Een minuut nadat de buitenspeler gewisseld werd, tekende Rodrygo voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Merenciano sprak na de wedstrijd in het televisieprogramma El Chiringuito zijn teleurstelling uit in Hazard. "Ik hou van hem en het soort voetbal dat hij wil brengen, maar dit kan niet meer."

De middenvelder deed 45 minuten mee tegen het sterrenensemble van Real. "Zoals hij speelde, had ik hem als tegenstander niet verwacht. Het leek alsof het hem allemaal niets kon schelen, hij liep anoniem over het veld. Hij vroeg niet om de bal, wandelde en deed dat ook nog eens heel weinig." Merenciano, die fan is van Hazard, vroeg na afloop om diens shirt. "In mijn ogen heeft hij het talent om zich bij de beste spelers ter wereld te scharen, maar hij mist de mentaliteit om dat daadwerkelijk voor elkaar te krijgen."